Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Νέα ιστοσελίδα για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ

Λίγα Λόγια

Το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τα νέα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος, δίνοντας ταυτόχρονα σε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να δηλώσουν ενδιαφέρον στα Π.Μ.Σ. που τους ενδιαφέρουν.

Το τμήμα προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές από το ακαδημαϊκό έτος 2003 – 2004, ενώ από το ακαδημαϊκό έτος 1998 – 1999 προσφέρει το Διατμηματικό Π.Μ.Σ. Ιατρικής Πληροφορικής σε συνεργασία με τα τμήματα Ιατρικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ.

Το Έργο

Στόχος του έργου ήταν η δημιουργία μίας δυναμικής, user-friendly και mobile-friendly ιστοσελίδας που θα παρουσιάζει τα νέα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ.

Η νέα ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα Π.Μ.Σ. που τους ενδιαφέρουν, συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς επίσης να βρουν και χρήσιμες πληροφορίες για τα διαθέσιμα Π.Μ.Σ.

Η νέα ιστοσελίδα για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, δημιουργήθηκε με τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών διαδικτύου (HTML5, CSS3) και κάνει χρήση του Responsive Design ώστε να είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (smartphones, tablets και υπολογιστές).

Πληροφορίες

Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ

Νέα ιστοσελίδα για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ

Χώρα: Ελλάδα

Εργασίες: Responsive Website
Δημιουργία custom θέματος για το WordPress
Δημιουργία custom προσθέτου για το WordPress

Ιστοσελίδα: http://msc.csd.auth.gr/

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ώστε να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.