• Πρόσφατο Έργο Ερευνητικό Έργο ECARLE Ιστοσελίδα για το ερευνητικό έργο ECARLE (Exploitation of Cultural Assets with computer-assisted Recognition, Labeling and meta-data Enrichment). http://ecarle.web.auth.gr
  • WordPress Plugin JT Event Calendar Αναδείξτε τα events της περιοχής σας χρησιμοποιώντας το μοναδικό και μοντέρνα σχεδιασμένο πρόσθετο για το WordPress, JT Event Calendar. https://jsquare-themes.com/demo/jt-event-calendar
  • WordPress Plugin JT Travel Booking Το καλύτερο πρόσθετο για ταξιδιωτικά πρακτορεία. Προβάλλετε τους προορισμούς σας και δώστε στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online. https://jsquare-themes.com/demo/jt-travel-booking

Δημιουργία e-shop

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε ακόμη περισσότερο κόσμο. Οι χρήστες απολαμβάνουν να αγοράζουν προϊόντα από το σπίτι τους ή από όπου και εάν βρίσκονται, είτε χρησιμοποιώντας το σταθερό τους υπολογιστή είτε το smartphone τους. Οπότε, μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας ακόμα και την ώρα που κοιμάστε, κάθε μέρα της εβδομάδας, τις Κυριακές, τις αργίες, 365 ημέρες το χρόνο.

Πώς μπορείτε όμως να το πετύχετε αυτό; Σας έχουμε τη λύση! Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής σας που θα είναι απλό στη χρήση αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, θα παρέχει ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές και θα παρέχει στους χρήστες όλη την πληροφορία που χρειάζονται για να αγοράσουν ένα προϊόν από τη στιγμή που θα το βρουν μέχρι και την πληρωμή του στο ταμείο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα βήματα που ακολουθούμε για τη δημιουργία του νέου σας e-shop:

1ο Στάδιο

1. Ανάλυση Απαιτήσεων

Συζητάμε μαζί σας ώστε να καταλάβουμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του τι ακριβώς χρειάζεστε για να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

2. Επιλογή Κατάλληλων Εργαλείων

Αφού καταγράψουμε τις ανάγκες σας, επιλέγουμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα χρειαστούν για τη δημιουργία του νέου σας e-shop. Για κάθε project που αναλαμβάνουμε, επιλέγουμε τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο, γρήγορο, λειτουργικό, ασφαλές και φιλικό προς τους χρήστες e-shop που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο.

 

2ο Στάδιο  (Έναρξη Εργασιών)

1. Σχεδιασμός e-shop

Αναμφισβήτητα, ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό e-shop θα σας δώσει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω internet. Για το λόγο αυτό, πρωτού ξεκινήσουμε τη δημιουργία του νέου σας e-shop, σχεδιάζουμε την εμφάνιση (design) που θα χρησιμοποιήσουμε. Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε ένα μοντέρνο και ξεχωριστό σχεδιασμό για κάθε project που αναλαμβάνουμε ώστε να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, να κάνει σωστή χρήση του Responsive Design ώστε να είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή (υπολογιστή, tablet και smartphone) και να χρησιμοποιεί ένα μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό.

2. Δημιουργία e-shop

Μόλις ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό του e-shop σας, ξεκινάμε τις εργασίες για τη δημιουργία του. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγουμε το κατάλληλο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) που θα σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, ώστε να είστε σε θέση να διαχειριστείτε και να ενημερώσετε εύκολα και γρήγορα το e-shop σας, να προσθέσετε νέα προϊόντα, να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε τις παραγγελίες σας, καθώς επίσης να δείτε και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σας. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε όλα τα προϊόντα που θα πουλάτε μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, δημιουργούμε τις σελίδες και το μενού, καθώς επίσης προσθέτουμε και όλες τις εικόνες και τα βίντεο που επιθυμείτε.

 

3ο Στάδιο (Έλεγχος και Διορθώσεις)

1. Έλεγχος e-shop

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ελέγχουμε εάν λειτουργούν όλα σωστά, διορθώνουμε τυχόν προβλήματα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του e-shop σας και κάνουμε δοκιμαστικούς ελέγχους ως χρήστης και διαχειριστής του e-shop σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα που αφορούν είτε το frontend είτε το backend κομμάτι του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και να τα διορθώσουμε πριν την παράδοσή του.

2. Διορθώσεις και Αλλαγές

Πριν την παράδοση του e-shop σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε και να πλοηγηθείτε στις διάφορες σελίδες του ώστε να μας πείτε εάν θέλετε να γίνουν αλλαγές στο σχεδιασμό ή στην υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ζητήσετε να γίνουν κάποιες αλλαγές που κρίνετε εσείς απαραίτητες και θεωρείτε πως πρέπει να γίνουν πριν την παράδοση του νέου σας e-shop.

 

4ο Στάδιο (Παράδοση e-shop)

Μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων ελέγχων και διορθώσεων, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ωστόσο, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εδώ. Μετά την παράδοση του e-shop σας, παραμένουμε δίπλα σας παρέχοντάς σας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη ώστε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τυχόν προβλήματα εύκολα και γρήγορα.