• Πρόσφατο Έργο Ερευνητικό Έργο ECARLE Ιστοσελίδα για το ερευνητικό έργο ECARLE (Exploitation of Cultural Assets with computer-assisted Recognition, Labeling and meta-data Enrichment). http://ecarle.web.auth.gr
  • WordPress Plugin JT Event Calendar Αναδείξτε τα events της περιοχής σας χρησιμοποιώντας το μοναδικό και μοντέρνα σχεδιασμένο πρόσθετο για το WordPress, JT Event Calendar. https://jsquare-themes.com/demo/jt-event-calendar
  • WordPress Plugin JT Travel Booking Το καλύτερο πρόσθετο για ταξιδιωτικά πρακτορεία. Προβάλλετε τους προορισμούς σας και δώστε στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online. https://jsquare-themes.com/demo/jt-travel-booking

Responsive Design

Με τον όρο Responsive Design εννοούμε την προσαρμογή μίας ιστοσελίδας στις οθόνες των διαφόρων συσκευών (υπολογιστές, smartphones και tablets) ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε όλους τους επισκέπτες μίας ιστοσελίδας.

Εάν η ιστοσελίδα σας δεν κάνει χρήση του Responsive Design, τότε οι χρήστες που την επισκέπτονται από κάποιο smartphone ή tablet θα παραμείνουν πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε αυτήν, καθώς δε θα μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που χρειάζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στρέφονται σε ανταγωνιστές σας και να χάνετε αρκετούς υποψήφιους πελάτες.

Πρέπει να αλλάξω όλο το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μου για να κάνω χρήση του Responsive Design;

Όχι, μπορείτε να κρατήσετε τον σχεδιασμό που χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα σας και να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό mobile σχεδιασμό μόνο για τους χρήστες που την επισκέπτονται από κάποιο smartphone ή tablet. Ο mobile σχεδιασμός μπορεί να είναι παρόμοιος με τον desktop σχεδιασμό ή και τελείως διαφορετικός.

Πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για κάθε είδος ιστοσελίδας, είτε αυτή είναι στατική, δυναμική ή e-shop. Το κόστος της εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η ιστοσελίδα σας και πόσες αλλαγές θα πρέπει να κάνουμε ώστε να είναι πλήρως λειτουργική σε όλες τις φορητές συσκευές (smartphones και tablets).

Η ιστοσελίδα μου είναι αρκετά παλιά. Μπορώ ακόμα να κάνω χρήση του Responsive Design;

Ναι, καθώς το Responsive Design αφορά μόνο τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται μία ιστοσελίδα στις διάφορες συσκευές. Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τον παλιό desktop σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, τότε μπορείτε απλά να δημιουργήσετε μία mobile-friendly έκδοση για όσους χρήστες την επισκέπτονται από κάποιο smartphone ή tablet. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε έναν εντελώς καινούριο και μοναδικό σχεδιασμό, μπορείτε να δείτε τη σελίδα Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας.