• Πρόσφατο Έργο Ερευνητικό Έργο ECARLE Ιστοσελίδα για το ερευνητικό έργο ECARLE (Exploitation of Cultural Assets with computer-assisted Recognition, Labeling and meta-data Enrichment). http://ecarle.web.auth.gr
  • WordPress Plugin JT Event Calendar Αναδείξτε τα events της περιοχής σας χρησιμοποιώντας το μοναδικό και μοντέρνα σχεδιασμένο πρόσθετο για το WordPress, JT Event Calendar. https://jsquare-themes.com/demo/jt-event-calendar
  • WordPress Plugin JT Travel Booking Το καλύτερο πρόσθετο για ταξιδιωτικά πρακτορεία. Προβάλλετε τους προορισμούς σας και δώστε στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online. https://jsquare-themes.com/demo/jt-travel-booking

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Για να δημιουργήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα, συνεργαζόμαστε μαζί σας από την αρχή έως και το τέλος για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε είναι μία νέα πρόκληση για εμάς και βάζουμε τα δυνατά μας ώστε όχι μόνο να είναι όμορφη και να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αλλά ταυτόχρονα να εξυπηρετεί και τον σκοπό της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα βήματα που ακολουθούμε για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας:

1ο Στάδιο

1. Ανάλυση Απαιτήσεων

Συζητάμε μαζί σας ώστε να καταλάβουμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του τι ακριβώς χρειάζεστε για να αναδείξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

2. Επιλογή Κατάλληλων Εργαλείων

Αφού καταγράψουμε τις ανάγκες σας, επιλέγουμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα χρειαστούν για τη δημιουργία της νέας σας ιστοσελίδας. Για κάθε project που αναλαμβάνουμε, επιλέγουμε τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μία πρωτότυπη, γρήγορη, λειτουργική, ασφαλής και φιλική προς τους χρήστες ιστοσελίδα που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει και την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

2ο Στάδιο  (Έναρξη Εργασιών)

1. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, πρωτού ξεκινήσουμε τη δημιουργία της νέας σας ιστοσελίδας, σχεδιάζουμε την εμφάνιση (design) που θα χρησιμοποιήσουμε. Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε ένα μοντέρνο και ξεχωριστό σχεδιασμό για κάθε project που αναλαμβάνουμε ώστε να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, να κάνει σωστή χρήση του Responsive Design ώστε να είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή (υπολογιστή, tablet και smartphone) και να χρησιμοποιεί ένα μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό.

2. Δημιουργία Ιστοσελίδας

Μόλις ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, ξεκινάμε τις εργασίες για τη δημιουργία της. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγουμε ανάμεσα σε ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) ή σε μία custom λύση που θα σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, ώστε να είστε σε θέση να διαχειριστείτε και να ενημερώσετε εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα σας, καθώς επίσης να προσθέσετε και νέο υλικό. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε όλο το περιεχόμενο που θα έχει η νέα σας ιστοσελίδα, δημιουργούμε το μενού και τις σελίδες και εισάγουμε το κείμενο, τις εικόνες και τα βίντεο που επιθυμείτε.

 

3ο Στάδιο (Έλεγχος και Διορθώσεις)

1. Έλεγχος Ιστοσελίδας

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ελέγχουμε εάν λειτουργούν όλα σωστά, διορθώνουμε τυχόν προβλήματα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας σας και κάνουμε δοκιμαστικούς ελέγχους ως χρήστης και διαχειριστής της ιστοσελίδας σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα που αφορούν είτε το frontend είτε το backend κομμάτι της ιστοσελίδας σας και να τα διορθώσουμε πριν την παράδοσή της.

2. Διορθώσεις και Αλλαγές

Πριν την παράδοση της ιστοσελίδας σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε και να πλοηγηθείτε στις διάφορες σελίδες της ώστε να μας πείτε εάν θέλετε να γίνουν αλλαγές στο σχεδιασμό ή στην υλοποίηση της ιστοσελίδα σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ζητήσετε να γίνουν κάποιες αλλαγές που κρίνετε εσείς απαραίτητες και θεωρείτε πως πρέπει να γίνουν πριν την παράδοση της ιστοσελίδας σας.

 

4ο Στάδιο (Παράδοση Ιστοσελίδας)

Μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων ελέγχων και διορθώσεων, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα. Ωστόσο, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εδώ. Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας σας, παραμένουμε δίπλα σας παρέχοντάς σας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη ώστε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τυχόν προβλήματα εύκολα και γρήγορα.