Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Εάν διαθέτετε ήδη μία ιστοσελίδα και θέλετε να της δώσετε ένα νέο, μοντέρνο και ανανεωμένο σχεδιασμό, τότε είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες διαδικτύου και βασιζόμενοι στις τελευταίες τάσεις της αγοράς, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σχεδιασμό (design) για την ιστοσελίδα σας, που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες αλλά και να ξεχωρίσετε στο πλήθος.

Η ιστοσελίδα σας, είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση, λειτουργική και να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να βρουν την πληροφορία που θέλουν τη στιγμή που την χρειάζονται.

Είτε διαθέτετε μία στατική ή δυναμική ιστοσελίδα, είτε ένα e-shop, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί το νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας που θα:

  • Είναι μοντέρνος και ξεχωριστός
  • Κάνει σωστή χρήση του Responsive Design
  • Ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στον τομέα του Web Design
  • Χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες διαδικτύου (HTML5, CSS3)
  • Εμφανίζεται σωστά σε όλους τους γνωστούς browsers (Google Chrome, Firefox, Safari, Edge)

Σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε τον παλιό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, αλλά θέλετε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δημιουργία custom θέματος (theme) για το WordPress

Εάν η ιστοσελίδα σας έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το WordPress, ένα από τα δημοφιλέστερα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) και θέλετε να ανανεώσετε το design της, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο!

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία custom θεμάτων (themes) για το WordPress που διαθέτουν όλα τα στοιχεία που αναφέραμε προηγουμένως και ταυτόχρονα ακολουθούν τα WordPress Coding Standards.

Τι είναι ένα WordPress theme;

Σε γενικές γραμμές, ένα θέμα του WordPress ορίζει το σχεδιασμό που θα χρησιμοποιηθεί σε μία ιστοσελίδα. Είναι αυτό που ξεχωρίζει τα αρχεία που αφορούν την παρουσίαση του περιεχομένου μίας ιστοσελίδας από τα υπόλοιπα αρχεία του CMS, επιτρέπει να γίνονται αλλαγές στο layout και στη λειτουργικότητα του site και δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές μίας ιστοσελίδας να κάνουν αλλαγές στο frontend κομμάτι χωρίς να χρειαστεί να μάθουν HTML, CSS ή PHP.

Στη σελίδα WordPress Θέματα, μπορείτε να βρείτε μερικά από τα θέματα που έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν για το WordPress.

Δώστε ένα νέο, μοντέρνο και μοναδικό σχεδιασμό στο WordPress site σας, χωρίς να χάσετε το υλικό που έχετε προσθέσει στην ιστοσελίδα σας και χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλές αλλαγές από τη μεριά σας.

Δημιουργία custom προτύπου (template) για το Joomla

Εκτός από τη δημιουργία custom θεμάτων για το WordPress, αναλαμβάνουμε και τη δημιουργία custom προτύπων (templates) για το Joomla.

Τι είναι ένα Joomla template;

Τα Joomla templates είναι ότι και τα themes για το WordPress. Ορίζουν δηλαδή το σχεδιασμό που θα χρησιμοποιηθεί σε μία ιστοσελίδα και επιτρέπουν στους διαχειριστές της ιστοσελίδας να κάνουν αλλαγές στο frontend κομμάτι χωρίς να χρειαστεί να μάθουν HTML, CSS ή PHP. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ στο περιβάλλον διαχείρισης του CMS.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία ενός νέου custom WordPress theme ή Joomla template, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να σας κάνουμε μία προσφορά.

Πρόσφατα Έργα

Εκπαίδευση

Π.Μ.Σ. Διαδραστικές Τεχνολογίες Υλικού και Λογισμικού Ιστοσελίδα για το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διαδραστικές Τεχνολογίες Υλικού και Λογισμικού" του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ

Εκπαίδευση

Π.Μ.Σ. Δίκτυα Επικοινωνιών και Ασφάλεια Συστημάτων Ιστοσελίδα για το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δίκτυα Επικοινωνιών και Ασφάλεια Συστημάτων" του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ

Εκπαίδευση

Π.Μ.Σ. Επιστήμη Δεδομένων και Παγκόσμιου Ιστού Ιστοσελίδα για το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Επιστήμη Δεδομένων και Παγκόσμιου Ιστού" του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ώστε να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.