Διαδικτυακές Εφαρμογές

JT Reviews

WordPress Plugin

Δημιουργήστε τα δικά σας reviews για ταινίες, βιβλία και προϊόντα χρησιμοποιώντας το μοντέρνο και μοναδικό πρόσθετο για WordPress, JT Reviews.

JT Recipes

WordPress Plugin

Δημιουργήσετε το δικό σας site με συνταγές χρησιμοποιώντας το μοντέρνα σχεδιασμένο και ξεχωριστό πρόσθετο για WordPress, JT Recipes.

JT Staff Profiles

WordPress Plugin

Δημιουργήστε μοναδικά και μοντέρνα προφίλ για όλα τα μέλη της εταιρείας ή της ομάδας σας.

JT Products Showcase

WordPress Widget

Ένα widget ιδανικό για το WooCommerce κατάστημά σας. Προβάλλετε τα προϊόντα σας σε ένα grid ή μία λίστα με βάση τις ανάγκες σας.

JT Travel Booking

WordPress Plugin

Το καλύτερο πρόσθετο για ταξιδιωτικά πρακτορεία. Προβάλλετε τους προορισμούς σας και δώστε στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online.

JT Event Calendar

WordPress Plugin

Αναδείξτε τα events της περιοχής σας χρησιμοποιώντας το μοναδικό και μοντέρνα σχεδιασμένο πρόσθετο για το WordPress, JT Event Calendar.

JT Schedule

WordPress Plugin

Δημιουργήστε ένα μοναδικό και μοντέρνα σχεδιασμένο πρόγραμμα για το σχολείο, το γυμναστήριο ή το ραδιοφωνικό σας σταθμό.

JT Brands

WordPress Plugin

Ένα πρόσθετο ιδανικό για εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Αναδείξτε όλα τα brands ή τα καταστήματα μαζί με πληροφορίες σχετικά με αυτά.

JT Portfolio

WordPress Plugin

Αναδείξτε τα projects που έχετε αναλάβει με ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό τρόπο. Ιδανικό για προγραμματιστές, φωτογράφους και γραφίστες.

JT Posts Showcase

WordPress Widget

Ένα μοναδικό widget για το WordPress που σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε τα άρθρα σας χρησιμοποιώντας ένα από τα 40+ διαθέσιμα στυλ.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ώστε να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.